Multiservice IJmond

Multiservice IJmond bv

Multiservice IJmond bv is van alle markten thuis zo ook in verbouw en renovatie.


Het verschil tussen verbouwen en renoveren is niet altijd voor iedereen duidelijk. Daarom leest u hieronder een toelichting waarin de verschillen worden aangegeven. Zo weet u precies waarmee wij u kunnen helpen.

Verbouw

Verbouw betekent het plaatsen en/of uitbreken van muren, het uitbreiden van uw woonruimte of een aanbouw plaatsen.  Er worden zichtbare veranderingen aangebracht in o.a. vierkante meters. Er is sprake van veranderen en uitbreiden.

Renovatie

Bij renovatie passen wij een gebouw dusdanig aan dat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid, etc. Hierbij maken we gebruik van zowel oude als nieuwe materialen en technieken.

Het kan gaan om het herstellen van de oude uitstraling van het te renoveren gebouw of juist een nieuwe uitstraling. Door middel van een dak- of gevelrenovatie de uitstraling van een pand aanzienlijk verbeteren. Als dit wordt gecombineerd met het isoleren van het dak en gevels en het toepassen van isolatieglas dan wordt ook het comfort en de duurzaamheid verhoogd. Met andere woorden, er is sprake van herstellen en aanpassen aan de eisen van huidige tijd.

Veiligheid activiteiten

Veiligheid staat bij Multiservice IJmond hoog in het vaandel. Niet alleen voor ons eigen personeel maar ook voor de medemens en onze omgeving. Jaarlijks volgen onze medewerkers opleidingen om goed onderbouwd hun werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren en in de uitvoering zetten we alles op alles om emissies van stof tot een minimum te beperken.

Vraag direct een offerte aan!

Sloop bunker Bloemendaal
Sloop bunker Bloemendaal
Renovatie
Renovatie Barendrecht