Multiservice IJmond

Asbestverwijdering vraagt speciale vaardigheden.

Om deze reden zijn deze werkzaamheden, net als de opleiding en certificering, ondergebruik in Milieu IJmond.

Wij nemen alle zorg rondom de asbestverwijdering . Van inventarisatie tot de vrijgave nemen wij alle werkzaamheden van A tot Z op ons. Deze service leveren wij zowel aan particulieren, woningbouwverenigingen als in onder aanneming.

Grotere projecten

Ook voor speciale saneringen en grote projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan klaar voor buiten als binnen saneringen, samen met u brengen wij graag de situatie in kaart en maken wij voor u een passende aanbieding.

Veiligheid

De veiligheid van u en uw omgeving staat bij Milieu IJmond altijd voorop. Daarom wordt er met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gewerkt. Het verwijderen van asbest is immers een zeer serieuze zaak waaraan de overheid (terecht!) zeer strenge eisen stelt. Het asbest wordt op veilige en verantwoorde wijze verwijderd door speciaal hiervoor opgeleid en gecertificeerd personeel en geheel volgens de normen van SC-530.

De medewerkers van Milieu IJmond hebben een jarenlange ervaring als het gaat om asbestverwijdering. Ook bij de moeilijkst bereikbare plekken zorgt Milieu IJmond voor optimale veiligheid en het voorkomen van verspreiding van asbestvezels.

Vertrouwd

Milieu IJmond bv is een vertrouwd beeld en bedrijf in de asbest sanering. Het team bestaat uit zeer enthousiaste opgeleide medewerkers, zowel op kantoor als op de werkvloer. Wij staan indien nodig 24 uur per dag gereed voor uw belangen. Wij zijn gevestigd in het centraal liggende Beverwijk met goede aansluitingen op het wegennet.